Zobni implantati

zobni-implantati

Če potrebujete ta poseg, potem obiščite spletno stran – https://luxdental.si/implantologija/. Zobni implantati so danes nekaj, kar nam lahko omogoči lep in naraven nasmeh ter zelo zanesljiv ugriz, kljub temu, da smo izgubili svoje naravne zobe. Torej zobni implantati so nadomestki za naše izpadle zobe. Tu vam bo ordinacija Lux Dental priskrbela dodatne informacije o implantologiji in pa seveda tudi vaš nov popoln in popolnoma brezskrben nasmeh. Seveda tega bodo dosegli z vrhunskimi zobni implantati, ki s izdelani iz čistega titanija. Čisti tatanij pa je biološko najbolj sprejemljiv med kovinami in tako nam ta ne povzroča dodatnih težav, kot so lahko alergijske reakcije ali pa preobčutljivost.

zobni implantati

Zobna ordinacija Lux Dental vam nudi zobne implantate znamke Hiossen/Osstem in pa Astra Tech, te pa v tej ordinaciji uporabljajo že od samega zečatka, saj so ti zobni implantati na trgu že od leta 1990 oziroma 1985. Zagotavljamo vam, da ti spadajo med sam vrh zobnih implantatov, kar pa nam dokazujejo številne klinične študije. Ti zobni vsadki so minimalno invazivna rešitev, ravno tako pa so tudi vedno pogostejši za rešitev izpadlih zob. Zobni vsadki bodo torej poskrbeli, da se boste lahko veselo in brezskrbno smejali, jedli. Vaš nov čudovit nasmeh, pa vam bo prinesel višjo samozavest in pa brezskrbnost.

Vsekakor pa je za uspešnost tega zdravljenja, pomembno, da je kirurg oziroma specialist implantologije, ki bo poseg opravljal spreten in dobro izučen v tej panogi. V zobni ordinaciji Lux Dental se zobni implantati vstavljajo s pomočjo vrhunskega specialista dr. Katiča. Dr. Katič ima za seboj že ogromno let izkušenj, v mladosti pa je bil tudi eden izmed predavateljev implantologije na Poljskem. Dr. Katič je vsekakor kvalificiran in zares zaupanja vreden strokovnjak implantologije in protetike. Poleg samega vrhunskega specialista pa je za uspešen poseg pomembno tudi to, da po končanem posegu pacient redno hodi na preglede ter stalna čiščenja, da se tako zagotovi obstoj.