Tečaj angleščine

tečaj-angleščine

Ali imate tudi vi težave z razumevanjem angleškega jezika? In imate željo se ga naučiti? Mi vam priporočamo tečaj angleščine, kateri poteka preko spleta. Na tem tečaju vam bo Maja z veseljem poučila o angleščini.

Dan danes je angleščina nekaj zelo pomembnega, saj je jezik s katerim se ljudje iz različnih držav med sabo sporazumevamo, tako da je zares postala svetoven sporazumevalen jezik med narodi in državami. Je pa tudi edini jezik s katerim se pogovarjajo ljudje iz enih držav kot so Amerika, Anglija.. Na svetu je danes res ogromno jezikov, vendar je še vedno najbolj uporabljena angleščina. Da bi se bolje naučili angleški jezik in ga tudi bolj razumevali, vam mi predlagamo tečaj angleščine, ta je zabaven, inovativen in prijazen vašim možganom. Inštruktorica Maja, vas bo zagotovo naučila osnove angleškega jezika.

Tečaj angleščine preko spleta je res zabaven in učinkovit način, ta vas bo naučil angleščino brez kakršnih kolih zapletenih ali pa nerazumljivih pravil. V tem tečaju je slovnica od 5. razreda do 4. letnika, ta pa ne vsebuje velik strokovnih in nerazumljivih besed. Svoje razumevanje angleškega jezika boste preverili preko vaj, rešitve teh pa se nahajajo v video obliki. Ta tečaj angleščine vam bo pomagal da boste pravilno in vsekakor tudi lažje razumeli glagolske čase in da boste te znali uporabljati v stavkih, saj so ti le ključni del angleškega jezika. Poleg vseh posnetkov, ki vam jih ta tečaj angleščine ponuja, boste dobili tudi priročnik in kratke vaje preko spleta, te pa bodo zares pomagale dolgotrajno utrditi vaše znanje.

Tečaj angleščine vam bo povrnil vašo samozavest in zmanjšal tremo pri javnem govorjenju, s tem pa boste dobili novo zaupanje vase in navdušenje. Dobro se boste naučili angleško slovnico in angleške čase. S tem novim znanjem, boste stavke lažje in pravilnejše sklanjali, govorili in pisali. Ta tečaj priporočamo učencem, dijakom in tudi starejšim, ki bi se radi naučili angleščino, da bodo ta moderni svet malo bolje razumeli.