Pametni pomivalni stroj dela vaše domovanje funkcionalno in smiselno

pametni pomivalni stroj

Svoje vsakdanje življenje lahko sedaj načrtujete učinkovito in trajnostno – z veliko manj truda, stresa in skrbi. Zakaj si ne bi poenostavili dela in spremenili svojega življenjskega sloga v udobje ter brezskrbnost, če imate to možnost? Odkrijte najbolj revolucionarne Mielejeve inovacije, ki so jih kdajkoli razvili, in preverite, kako vam lahko olajšajo vsakdanjik. Z naprednimi funkcijami, mobilnim upravljanjem in novo tehnologijo povezave v omrežje vam Miele nudi pametni sistem, ki vam podari novo svobodo – Miele@home*. Ste v službi, na poti domov ali celo na potovanju? Do svojih gospodinjskih aparatov lahko sedaj dostopate kjerkoli in kadarkoli. Povežite svoje aparate v omrežje in jih glasovno upravljajte z Amazonovo napravo Echo* – glasovno storitvijo Alexa* – ter uživajte v novi svobodi.

Ne le enostavno in udobno, tudi čarobno

Je tudi vam do sedaj povzročala preglavice gora umazane posode? Privoščite si nekaj več časa zase in pametni pomivalni stroj, ki bo kvalitetno opravil delo namesto vas. Ni nujno, da morate biti doma, kadar pomivalni stroj pomiva posodo. Poslužite se programiranega zagona z aplikacijo in dostopajte do svojega aparata ne glede na to, kje se nahajate. S funkcijo AutoStart* lahko programirate pomivalni stroj tako, da začne samodejno pomivati ob vnaprej določenih urah želenega dne – brez ročnega zagona. Tudi pomivalnega sredstva vam ni treba ročno dodajati, saj je zahvaljujoč sistemu AutoDos in integrirani kartuši PowerDisk® ta vedno na voljo, stroj pa lahko deluje povsem samostojno.

pametni pomivalni stroj

 

Mera predanosti, entuziazma in kakovosti, ki jih Miele podari svojim izdelkom, pripelje do vrhunskih rezultatov. Aparati niso le izjemno intuitivni, ampak tudi na zelo visoki estetski ravni. Kaj menite o natančno izdelanem dizajnu pomivalnega stroja brez ročajev, ki se s funkcijo Knock2open* odpira kar samodejno? Samo dvakrat potrkate po sprednji stranici skrito vgrajenega pomivalnega stroja in vrata s prefinjenim mehanizmom odpiranja se bodo odprla za približno 10 cm. Vaše življenje v kuhinji ne bo le enostavno in udobno, ampak tudi čarobno. Z Mielejevim pametnim pomivalnim strojem lahko v svoj dinamični vsakdan vnesete več udobja, kakovosti bivanja in varnosti, ga skupaj z ostalimi gospodinsjkimi napravami povežete v pametno omrežje in uživate v brezhibno urejenem in funkcionalnem domu.

*Značilnosti opreme so odvisne od modela.

Še več o pametnih pomivalnih strojih si lahko preberete na https://www.miele.si/gospodinjski/pomivalni-stroji-1529.htm.