Kvalitetni laminati

vinil

Laminati so ena najbolj zanimivih, priljubljenih in modernih talnih oblog, ki vam dajejo domačnost in toplino. Vse to najdete na njihovi spletni strani www.floor-experts.si/izdelki/laminati/. So vzdržljivi, funkcionalni in vsestranska talna obloga, z več kot 700 različnimi vzorci in izgleda površin. Polaganje je enostavno in hitro, odporni so na praske, udarce in razlitja veliko bolje kot ostale talne površine. Podjetje Floor Experts vam nudi različne razrede obrabe. Njihovo vzdrževanje in nega je zelo enostavna. Če ste v naglici in se selite so laminati prava izbira za vas. Na njihovi spletni strani imate najrazličnejše vrste, od tistih modernih do tistih z podeželskim stilom.  Lahko pa jih  dobite v najrazličnejših barvah, širinah, dolžinah, debelini, vzorcev, itd.

Zakaj morate biti previdni pri izbiri laminatov? Laminati so ustvarjeni iz zgornje plasti, ki jim dajejo trdnost in vzorce, druga jih dela stabilne, tretja pa preprečuje, da bi se zvijali. Takšni so najkvalitetnejši, ki so narejeni iz osnove HDF in zato tisti po nižjih cenah takšnemu  niso kos, seveda pa je njegova kvaliteta in vzdržljivost precej slabša od tistih z HDF osnovo. Zato priporočajo, da ne gledate samo na ceno ampak tudi na kvaliteto.

Laminati

Laminati ali parket? Seveda sta si  na videz zelo podobna. Seveda neizkušeno oko takšne razlike ne bo videlo. Odlika laminatov je v tem, da se lahko namestijo že na obstoječo podlago, njihovo vzdrževanje in vzdržljivost pa se ne moreta primerjati z parketom. Laminati so primerni tudi za tiste domove, ki imajo toplovodno gretje.

Podjetje Floor Experts je dobilo lani boniteto odličnosti, z oceno AAA in to kar tri leta zaporedoma. To je njihova velika prednost.

Letos pa so dobili tudi zlato odličje QUDAL, kar pomeni, da imajo najvišjo raven kvalitete.

Še več o garanciji, montaži in tehničnih podrobnostih pa najdete na njihovi spletni strani.

Oznake: