Trendovske masivne garderobne omare

garderobne omare

Svoja oblačila, obutev in druge številne predmete morate imeti shranjene na posebnih mestih. S tem si v svojem domu zagotovite večji red in ne nazadnje več prostora. Večje garderobne omare so kot nalašč za to. V zadnjem času so zlasti priljubljene takšne, ki delujejo kot večje sobe in v katere lahko tudi prosto vstopate. Nekateri jih poimenujejo kar walk in omare.

Ker pa je kakovost takšnih omar izjemno pomembna, vam priporočamo, da se odločite za izbiro masivne garderobne omare, ki je trpežna in vam bo lahko odlično služila vrsto let.

garderobne omare

 

Walk in omare

Pri vstopu v zelo moderna stanovanja vas ne sme presenetiti prav nič. Morda vam bodo lastniki oziroma uporabniki stanovanja razkazali posebno omaro, ki se ji reče tudi walk in omara. Že samo ime vam pove, da lahko v omaro vstopite tako kot v kakšen prostor, v njej pa boste našli tudi primerno razsvetljavo.

Nad walk in omarami se zlasti navdušujejo vsi tisti, ki veliko dajo na modo in imajo pri sebi številne kose oblačil ter drugih modnih dodatkov, ki jih morajo nekaj pospraviti. V takšnih omarah lahko najdete tudi posebne lepotilne mizice, ogledala in še kaj.

Masivna garderobna omara z drsnimi vrati

Masivne garderobne omare se pogosto izdelujejo tudi po meri. Za to storitev se zlasti odločajo osebe, ki imajo v svojem domu malo prostora. Proizvajalci tovrstnega pohištva jim priporočajo izdelavo masivne omare za garderobo, ki je opremljena z drsnimi vrati. Takšna vam pri uporabi ne zavzame prav nobenega dodatnega prostora.

Kako masivne omare lahko izgledajo, pa si pred naročilom oglejte v spletnih galerijah proizvajalcev.