Izjava o varovanju zasebnih podatkov

DemiNet, Jan Demšar s.p., lastnik spletne trgovine zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila ter pošiljanje morebitnega reklamnega gradiva. Ponudnik jamči, da podatki uporabnikov ne bodo predani tretji osebi. V primeru težav oz. nejasnosti pri naročilu si podjetje pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.

Uporabnik spletne trgovine z izvedeno registracijo dovoljuje ponudniku zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih uporabnik vnese ob uporabi spletne trgovine. Vsi podatki, ki jih hranimo so namenjeni le poslovanju med nami in uporabnikom in ne bodo nikoli posredovani tretji osebi.

DemiNet, Jan Demšar s.p. zbira in hrani za potrebe poslovanja naslednje podatke o svojih uporabnikih:

  • ime, priimek ter fizične naslove, ki jih uporabnik vnese za dostavo naročenih artiklov,
  • e-poštni naslov, (služi hkrati kot uporabniško ime za prijavo v sistem),
  • telefonsko številko, (za kontakt v primeru težav z naročili)
  • geslo (enkriptirano s skrivnim ključem),
  • podatke o naročilih, vračilih in transakcijah,
  • ter kakršnekoli druge podatke, ki jih uporabniki sami vnesejo v sistem ob uporabi spletne trgovine.
  • Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, s katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine. Uporabnikom se lahko dodelijo tudi različni začasni ali trajni sejni piškotki, tako s strani spletne trgovine, kot s strani ponudnikov spletnih storitev, ki jih spletna trgovina uporablja za svoje delovanje (predvsem Google Analytics, ki se uporablja za anonimno sledenje statistikam uporabe spletne strani). Spletna trgovina te podatke v anonimni obliki uporablja za interno vodenje statistike.

Več informacij: Google Analytics – Pravilnik o zasebnosti

Varnost podatkov

Ob morebitnem izpadu strežnika ali vdoru napadalcev (hekerjev) v sistem, upravljalec spletne trgovine ne more odgovarjati za izgubo ali zlorabo podatkov.

Za Vašo varnost Vam močno priporočamo, da si za prijavo s spletno trgovino izberete drugačno geslo, kot ga imate za prijavo v e-pošto ali PayPal.

Intelektualna lastnina

Pravice intelektualne lastnine

Vse vsebine, ki so objavljene na straneh Avto-trgovina.com so last podjetja Masterplast d.o.o.. Vsa avtorska dela so zaščitena že s stvaritvijo samo. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.

Slikovno gradivo

Vse slikovno gradivo objavljeno v spletni trgovini Avto-trgovina.com je last podjetja Masterplast d.o.o. in podjetij, katerih izdelke Masterplast d.o.o. zastopa. Zato je prepovedana vsakršna reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.