Kaj vam omogočajo treking kolesa, zakaj jih kupiti

  • Storitve
treking kolesa

Treking kolesa so vrsta cestnega kolesa, zasnovanega za potovanja na dolge razdalje in pustolovščine po pločnikih, kakšna so pa poglejte tukaj. Ta vzdržljiva in udobna treking kolesa, ki so priljubljena izbira za voznike na delo in tudi za kolesarske turiste, ker uporabljajo široke pnevmatike, močna kolesa, robustne jeklene okvirje ter številne dodatke in funkcije, ki zagotavljajo odlično kolesarsko izkušnjo. Najboljša kolesa so zasnovana tako, da premagajo daljavo, ne glede na to, kam vas popelje želja po potepanju. Treking kolo je skoraj vedno izdelano iz jekla. Jeklo je najboljši material za kombinacijo vzdržljivosti, dušenja tresljajev in razumno ceno.

 treking kolesa

Okvir iz kromiranega jekla je standard pri potovalnih in treking kolesih. Treking kolesa morajo biti podobno vzdržljiva, vendar aluminij zagotavlja bolj dosledno zavorno površino za zavorne čeljusti in je skoraj vedno najboljša izbira. Široka platišča in veliko prostora omogočajo široke pnevmatike, pogosto tudi do 40 milimetrov. Ti ublažijo udarce grobega pločnika, tako da vas roke in hrbet ne bodo boleli po dolgem dnevu vožnje.

Treking kolesa zlahka ločimo po oblikovnih značilnostih, ki jih vključuje za udobnejšo vožnjo. Blatniki zagotavljajo zaščito pred blatom in dežjem, več pritrdilnih točk pa vam omogoča, da svoje treking kolo opremite z opremo za ves vikend s pomočjo posebej oblikovanih torb za kolo. Luči poskrbijo za varnejšo nočno potovanje, dodatni nosilci za steklenice vode pa poskrbijo, da ste hidrirani čez dan. Te lastnosti je mogoče dodati drugim kolesom, vendar so bistvene in vseprisotne za treking kolesa.

Usedite se na kolo in pojdite v brezmejno svobodi. Treking kolesa so kot nalašč za kolesarje na dolge proge. Samo spakirajte, se preoblecite in pojdite. Treking kolesa so izjemno robustna, pametno opremljena in zelo udobna zahvaljujoč sprednjemu vzmetenju. Ne glede na to, kam vas popelje naslednje potovanje, je nekaj gotovo, vaše treking kolo je vedno tam za vas. Katerega izbrati za sebe in družino, vam pomaga prodajalec, saj boste izbrali glede na velikost voznika, namen vožnje in seveda glede na ceno ter ostale parametre, ki so vam pomembni.