Zakaj izbrati TTgloves Touchscreen Rokavice

 • Idealna izbira za zaslone na dotik.

  Za razliko od navadnih rokavic, so rokavice TTgloves opremljene z visoko kvalitetnimi prevodnmi vlakni. Električni prevodniki, ki se nahajajo v teh vlaknih, prav vsem prstom na vaših rokah omogočajo popoln nadzor nad napravo, brez, da bi za sabo pustili kakršnokoli prasko.

 • Izbira barve

  Večini moških niso ravno najbolj všeč bleščeče rokavice v stilu Michael-a Jackson-a, ki jih ponujajo ostali proizvajalci. Medtem, ko si pripadnice nežnejšega spola, zaslužijo kaj več kot pa le dolgočasne uni-sex rokavice. Pri TTgloves rokavicah lahko glede na svoje želje in potrebe izbirate med rdečo in črno barvo.

 • Raztegljiv material

  Kombinacija bombaža in elastana v TTgloves rokavicah, dajeta občutek mehkobe in udobja. Popolno se prilegajo roki in ne predstavljajo nobene ovire pri izvajanju raznovrstnih gibov.

 • Odlična prevodnost

  TTgloves rokavice sestojijo iz 85.5% bombaža in 7% prevodnih vlaken. Za razliko od dražjih znamk, TTgloves rokavice kot prevodno vlakno uporabljajo baker. Uporaba le-tega materiala vidno zmanjša ceno produkta, brez, da bi to vplivalo na njegovo kvaliteto.

 • Na voljo v različnih velikostih

  Na voljo v treh različnih velikostih: Small, Medium in Large. Primerne so kot darilo za vašega otroka, prav tako pa tudi za preostanek družine.

 • Največ za vaš denar

  TTgloves rokavice vam s svojio vzdržljivo zasnovo, ki jo je zelo težko poškodovati, ponujajo največ za vaš denar. In če naročite danes, vam izdelek dostavimo popolnoma BREZPLAČNO

Izberite kvaliteto. Izberite TTgloves!

Znebite se svojih starih, okornih zimskih rokavic. Kupite TTgloves rokavice danes in se poslovite od popraskanega ekrana in nadležnega odstranjevanja rokavic samo zato, da bi uporabili vašo napravo z zaslonom na dotik.