Kako prejmem naročene artikle?

Naročene artikle Vam preko Pošte Slovenije dostavimo na dom.

Dostava na naslov

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na naslov drugačen od naslova plačnika.

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, saj se plačilo po povzetju vrši z gotovinskim plačilom.

V primeru, da prejemnika (ob dostavi po povzetju preko Pošte Slovenije) ni bilo na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki, ta pa bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).

Kdo mi bo dostavil pošiljko?

Blago naročeno v spletni trgovini dostavljamo preko Pošte Slovenije.

Kdaj dobim naročene artikle?

Izdelke imamo na zalogi, tako da jih odpošljemo v roku treh (delovnih) dni, prejmete jih pa dan po tem, ko izdelke odpošljemo z redno dopoldansko dostavo. Večinoma izdelke odpošljemo že isti delovni dan, če naročilo prejmemo do 14h ure.

Status vašega naročila lahko spremljate v rubriki Račun > Zgodovina naročil.

Stroški dostave

Strošek dostave je odvisen od artikla. Trenutno ponujamo

Trenutno Vam ponujamo brezplačno dostavo (razen v primeru posebnih akcij, kjer je cena dostave izrecno navedena), kjer stroške dostave krije podjetje DemiNet, Jan Demšar s.p.

V primeru. da je pošiljka poslana po povzetju preko Pošte Slovenije, se poštnina poveča za 1,05€, toliko namreč znaša provizija storitve za plačila paketov po povzetju.