Bambus sreče

bambus

Vsaka gospodinja ima rada, da svoj dom malo popestri z raznimi dodatki. Nekatere pa imajo raje kakšne rastline ali lončnice. Če le imate rade lončnice si kupite kakšne cvetoče ali zelene ter z njimi popestrite svoja okna in police. So pa tudi takšni, ki rastlin sploh ne marajo, ampak če bi slišali, da obstaja tudi takšna, ki prinaša srečo ali bogastvo pa si bi sigurno premislili. To je bambus, ki mu tudi nekateri pravijo srečni bambus.

bambus

 

Prav ste prebrali, ampak to ni tisti, ki je za prehrano pand ali, ki ga imajo nekateri zunaj, kot živo mejo ali kaj podobnega. To je rastlina oziroma lončnica, ki jo lahko imamo v stanovanju. Ni meter ali več velika, kot poznamo bambus, ampak za vsako okno ali polico. Mogoče ste ga že imeli kdaj doma, je povezanih par stebel, ki so bujno zelene barve. Ampak to ni vse, kot sem že omenila, prinese vam lahko srečo, bogastvo ali mogoče izboljša vaše zdravje. Mogoče se vam zdi vse to malo čudno, ampak če ne preizkusite ne boste vedeli.

Zakaj pa ne bi preizkusili, če imate radi rastline, izgubiti nimate ničesar, lahko samo nekaj s tem pridobite. Ampak ni vseeno koliko stebel imate doma tega prelepega bambusa. Če si boste kupili s tremi stebli boste imeli veliko srečo, v čem pa boste izvedeli samo, če si kupite takšen bambus. Z dvema stebloma vam prinese boljšo ljubezen ali zakon, pet se bo izboljšalo vaše zdravje, osem se vam splača, vaše bogastvo se bo obrestovalo in denarnica se bo napolnila, devet pa je srečna številka, kar pomeni sreča in zadovoljstvo. Sliši se vse skupaj zelo zanimivo in te kar vabi k nakupu. Res nimate kaj izgubiti, poleg tega ne rabi posebne nege. Rastlina ni posajena v zemljo, ampak je v vodi. Poiščite jo nekje in sreča bo takoj v vašem stanovanju.

Oznake: